Tanulj meg bűntudat nélkül egészségesen étkezni
ebook

Az egészséges étkezés nem azt jelenti, hogy kevesebbet eszel. Azt jelenti, hogy jobban eszel!

Miért volt sikertelen minden korábbi diétád? Nem a kitartásod, vagy az akaraterőd volt kevés, hanem a tudásod… De ez nem is csoda: Ha beütöd a Google-be a „FOGYÁS” szót, magyar nyelven 4,3 millió találatot kapsz – jórészt egymásnak teljesen ellentmondó információkkal…

Ebben a 80 oldalas ebookban összefoglaltam mindent, amire a sikeres életmódváltáshoz szükséged van, ha személyre szabott tanácsadás nélkül szeretnél fogyni, izmot építeni! Lépj ki a divatdiéták világából és tanulj meg bűntudat nélkül egészségesen enni és egyedül is megtervezni az étrended!

80/20 Nutrition Coaching - Életmódváltás, edzés és táplálkozási tanácsadás, étrendek, edzéstervek, előadások
80/20 NUTRITION
EBOOK

Tanulj meg bűntudat nélkül egészségesen étkezni 6.900 Ft

A legtöbb ember ezt gondolja a diétáról:

Mi az amit ezután soha nem ehetek?
(szénhidrát, kenyér, cukor, esetleg zsírok teljes kizárása…)
Mikor nem ehetek?
(nincs kaja este 6 után, el kell hagyni a reggelit…)
Mit ehetek ezután?
(ízetlen, unalmas saláták, csirke-rizs-brokkoli, vagy kurva drága superfoodok…)
Mennyit ehetek?
(mint egy 12 éves gyerek…)

Mit tanít meg neked ez az ebook egészséges étkezésről:

Elsősorban azt, hogy egy a fogyás és az egészséges étrend nem koplalás. Megtanulod, hogy mennyi a tested napi energiafelhasználása! És megtanulod, hogy tudod ezt növelni.

Megtanulod, hogy tudsz észszerű kalóriadeficitet kialakítani, úgy, hogy közben sokat eszel. Megtanulod, mi a kalóriasűrűség, és mit jelent tápanyagokban gazdagon enni, hogy elég vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst vigyél be!

Megtanulod, hogy nem kell éhezned, hogy nincs jó vagy rossz étel, hogy egy jó étrendbe minden belefér! Ehetsz szénhidrátot, csokit, kenyeret, tésztát, ihatsz Aperolt!

Megtanulod, hogy nem kell tökéletesen csinálnod egy diétát. Az „elég jó” pont elég jó! Hogy semmi sem történik, ha egy nap többet eszel, a fogyás nem egy étkezésen és egy napon múlik!

Megtanulod, hogy tarts helyes arányt: 80 százalékban tápanyagdús étkezés, 20 százalékban ami belefér! Megtanulod, hogy élhetsz lemondások nélkül és hogy fogyhatsz finom ételekkel!

Ez az ebook valóban megtanít arra, hogy élj egészségesen, hogy legyél a saját egészségmentorod, hogy állítsd össze a saját étrended a céljaidnak megfelelően!

EBOOK + SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND

80/20 NUTRIRION
EBOOK + ÉTREND

EBOOK + SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND 25.000 Ft

Mit tartalmaz a személyre szabott étrend:

Az étrend mozaikétrend, azaz nincs megszabva, mit egyél pl. hétfőn reggel, hanem minden étkezésre 10-12 személyre szabott opciót kapsz – amelyből te választasz annak tükrében, mit szeretnél enni.

Minden étkezéshez lesz egy személyre szabott kalóriakereted, és az étrend ennek megfelelően javasol opciókat. Mindegyik az adott kalóriakeretnek megfelelő makrókkal, és az alapanyaglisták pontos mennyiségével.

Ezen keretek betartásával saját magad is tudsz új ételeket kitalálni, elkészíteni.

Így az étkezéseid nem egy unalmas sablon alapján ismétlődnek nap mint nap, hanem végtelenségig variálhatod őket.

Annyi étkezésed lesz egy nap során, amennyit te választasz.

Olyan ételeket és ízvilágot állítok össze, amelyek a kedvenceid.

Nincs kizárt étel és makrotápanyag. Az étrend a 80/20 elvei alapján nagyobb részt tápanyagban dús, kevéssé feldolgozott ételeket tartalmaz, 20 százalékban pedig olyan ételeket, amelyeket más diétába nem tudnál beilleszteni. Igen, ehetsz kenyeret, tésztát, sütit, csokit is – sőt, minden étkezéshez kapsz kifejezetten ilyen javaslatot is a saját kalória- és makró keretedhez.

Az étrend mellé megkapod a 80 oldalnyi tudásanyagot tartalmazó ebookot, így komoly elméleti tudást is kapsz a tested működéséről és az életmódváltás minden szegmenséről. Emellett ha szükséges, vitamin és táplálékkiegészítő ajánlást is kapsz.

Összes írásos tudásanyag:
80 oldal ebook + 38 oldal étrend – minden étkezéshez 10-12 opcióval, kalóriakeretekkel, képekkel, pontos alapanyaglistával.

80/20 NUTRITION
EBOOK + ÉTREND

Mit nem tartalmaz tartalmaz a
személyre szabott étrend:

Milyen étrendet nem írok:

Így szabom személyre az étrended:

1. A vásárlás/megrendelés után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.
2. Egyeztetett időpontban átbeszéljük a céljaid, jelenlegi étkezésed, egészségügyi állapotod (Figyelembe veszem, ha IR, PCOS, vagy valamilyen INTOLERANCIA mellett fogynál). Az étrendet a te céljaidhoz, napirendedhez és ízlésedhez igazítom.
3. A vásárlás/megrendelés után után 3 napon belül megkapod a személyre szabott étrended, az ebookot, a bevásárló listát és a vitamin és táplálékkiegészítő ajánlást – emailben, pdf formában.

KIZÁRÓ OKOK:
Emésztőrendszerhez vagy hormonrendszerhez kapcsolódó szerv teljes vagy részleges hiánya, vesebetegség, epebetegség, májbetegség, krónikus emésztőrendszeri betegség (IBS, IBD, Crohn, CU), bizonyos autoimmun kondíciók, 3 vagy annál több vényköteles gyógyszer szedése, K2 antagonista vérhigító szedése, epilepszia, rosszindulatú daganat folyamatban lévő kezelése, cukorbetegség, 18 éves kor alatti személy

Mintaétrendek

80/20 NUTRITION
MINTAÉTREND

Mintaétrend 15.000 Ft

Mit tartalmaz a mintaétrend:

Az étrend mozaikétrend, azaz nincs megszabva, mit egyél pl. hétfőn reggel, hanem minden étkezésre 10-12 opciót kapsz – amelyből te választasz annak tükrében, mit szeretnél enni.

Minden étkezéshez kapsz egy kalóriakeretet, amely tartalmazza a fehérjebevitel ajánlását is.

Minden ételhez kapsz egy pontos listát arról, hogy milyen és mennyi alapanyagot válassz. Így az étkezéseid nem egy unalmas sablon alapján ismétlődnek nap mint nap, hanem végtelenségig variálhatod őket.

A mintaétrend napi 4 étkezést tartalmaz: reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora.

Nincs kizárt étel és makrotápanyag. Az étrend a 80/20 elvei alapján nagyobb részt tápanyagban dús, kevéssé feldolgozott ételeket tartalmaz, 20 százalékban pedig olyan ételeket, amelyeket más diétába nem tudnál beilleszteni. Igen, ehetsz kenyeret, tésztát, sütit, csokit is!

Az étrend 38 oldal, tudásanyagot és recepteket is tartalmaz, így elméleti tudást is kapsz a tested működéséről.

80/20 NUTRITION
MINTAÉTREND

Mit nem tartalmaz a mintaétrend:

A program menete

1. Válaszd ki a számodra megfelelő kalóriakeretet! Az alábbi kalkulátor segít neked ebben.

A kalkulátor segítségével meg tudod becsülni, mennyi a fogyáshoz szükséges kalóriakereted!
(Írd be a nemed, életkorod, magasságod, súlyod, kb testzsírszázalékot, így megkapod a szintentartó kalóriamennyiséget. Ebből kell elvenned – Cutting opció – a fogyáshoz, és megkapod a szükséges kalóriamennyiséget)

2. Válaszd ki a számodra megfelelő mintaétrendet, és vásárold meg!

3. A visszaigazoló emailben kapod meg az étrend letöltési linkjét. Ha nem kaptad meg az emailemet, kérlek, ellenőrizd az email fiókod spam mappájában is, és ha ott sincs, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

KIZÁRÓ OKOK:
Emésztőrendszerhez vagy hormonrendszerhez kapcsolódó szerv teljes vagy részleges hiánya, vesebetegség, epebetegség, májbetegség, krónikus emésztőrendszeri betegség (IBS, IBD, Crohn, CU), bizonyos autoimmun kondíciók, 3 vagy annál több vényköteles gyógyszer szedése, K2 antagonista vérhigító szedése, epilepszia, rosszindulatú daganat folyamatban lévő kezelése, cukorbetegség, 18 éves kor alatti személy

+ vega, vegán étrendet nem vállalok