Tanulj meg bűntudat nélkül egészségesen étkezni
ebook

Az egészséges étkezés nem azt jelenti, hogy kevesebbet eszel. Azt jelenti, hogy jobban eszel!

Miért volt sikertelen minden korábbi diétád? Nem a kitartásod, vagy az akaraterőd volt kevés, hanem a tudásod… De ez nem is csoda: Ha beütöd a Google-be a „FOGYÁS” szót, magyar nyelven 4,3 millió találatot kapsz – jórészt egymásnak teljesen ellentmondó információkkal…

Ebben a 80 oldalas ebookban összefoglaltam mindent, amire a sikeres életmódváltáshoz szükséged van, ha személyre szabott tanácsadás nélkül szeretnél fogyni, izmot építeni! Lépj ki a divatdiéták világából és tanulj meg bűntudat nélkül egészségesen enni és egyedül is megtervezni az étrended!

80/20 Nutrition Coaching - Életmódváltás, edzés és táplálkozási tanácsadás, étrendek, edzéstervek, előadások
80/20 NUTRITION
EBOOK

Tanulj meg bűntudat nélkül egészségesen étkezni

A legtöbb ember ezt gondolja a diétáról:

Mi az amit ezután soha nem ehetek?
(szénhidrát, kenyér, cukor, esetleg zsírok teljes kizárása…)
Mikor nem ehetek?
(nincs kaja este 6 után, el kell hagyni a reggelit…)
Mit ehetek ezután?
(ízetlen, unalmas saláták, csirke-rizs-brokkoli, vagy kurva drága superfoodok…)
Mennyit ehetek?
(mint egy 12 éves gyerek…)

Mit tanít meg neked ez az ebook egészséges étkezésről:

Elsősorban azt, hogy egy a fogyás és az egészséges étrend nem koplalás. Megtanulod, hogy mennyi a tested napi energiafelhasználása! És megtanulod, hogy tudod ezt növelni.

Megtanulod, hogy tudsz észszerű kalóriadeficitet kialakítani, úgy, hogy közben sokat eszel. Megtanulod, mi a kalóriasűrűség, és mit jelent tápanyagokban gazdagon enni, hogy elég vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst vigyél be!

Megtanulod, hogy nem kell éhezned, hogy nincs jó vagy rossz étel, hogy egy jó étrendbe minden belefér! Ehetsz szénhidrátot, csokit, kenyeret, tésztát, ihatsz Aperolt!

Megtanulod, hogy nem kell tökéletesen csinálnod egy diétát. Az „elég jó” pont elég jó! Hogy semmi sem történik, ha egy nap többet eszel, a fogyás nem egy étkezésen és egy napon múlik!

Megtanulod, hogy tarts helyes arányt: 80 százalékban tápanyagdús étkezés, 20 százalékban ami belefér! Megtanulod, hogy élhetsz lemondások nélkül és hogy fogyhatsz finom ételekkel!

Ez az ebook valóban megtanít arra, hogy élj egészségesen, hogy legyél a saját egészségmentorod, hogy állítsd össze a saját étrended a céljaidnak megfelelően!

EBOOK + SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND

80/20 NUTRIRION
EBOOK + ÉTREND

EBOOK + SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND 19.900 Ft

Mit tartalmaz a személyre szabott étrend:

Az étrend mozaikétrend, azaz nincs megszabva, mit egyél pl. hétfőn reggel, hanem minden étkezésre 6-8 személyre szabott opciót kapsz – amelyből te választasz annak tükrében, mit szeretnél enni.

Minden étkezéshez kapsz egy személyre szabott kalóriakeretet, amely tartalmazza a makrotápanyagok ajánlását is.

Minden étkezéshez kapsz személyre szabott listát arról, hogy milyen és mennyi fehérje, szénhidrát vagy zsírforrást válassz, így az étkezéseid nem egy unalmas sablon alapján ismétlődnek nap mint nap, hanem végtelenségig variálhatod őket.

Annyi étkezésed lesz egy nap során, amennyit te választasz.

Olyan ételeket és ízvilágot állítok össze, amelyek a kedvenceid.

Nincs kizárt étel és makrotápanyag. Az étrend a 80/20 elvei alapján nagyobb részt tápanyagban dús, kevéssé feldolgozott ételeket tartalmaz, 20 százalékban pedig olyan ételeket, amelyeket más diétába nem tudnál beilleszteni. Igen, ehetsz kenyeret, tésztát, sütit, csokit is!

Az étrend mellé megkapod a 80 oldalnyi tudásanyagot tartalmazó ebookot, így komoly elméleti tudást is kapsz a tested működéséről és az életmódváltás minden szegmenséről. Emellett kapsz személyre szabott bevásárló listát, ha szükséges, vitamin és táplálékkiegészítő ajánlást.

80/20 NUTRITION
EBOOK + ÉTREND

Mit nem tartalmaz tartalmaz a
személyre szabott étrend:

Milyen étrendet nem írok:

Így szabom személyre az étrended:

1. A vásárlás/megrendelés után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.
2. Egyeztetett időpontban átbeszéljük a céljaid, jelenlegi étkezésed, egészségügyi állapotod (Figyelembe veszem, ha IR, PCOS, vagy valamilyen INTOLERANCIA mellett fogynál). Az étrendet a te céljaidhoz, napirendedhez és ízlésedhez igazítom.
3. A vásárlás/megrendelés után után 3 napon belül megkapod a személyre szabott étrended, az ebookot, a bevásárló listát és a vitamin és táplálékkiegészítő ajánlást – ímélen, pdf formában.

KIZÁRÓ OKOK:
Emésztőrendszerhez vagy hormonrendszerhez kapcsolódó szerv teljes vagy részleges hiánya, vesebetegség, epebetegség, májbetegség, krónikus emésztőrendszeri betegség (IBS, IBD, Crohn, CU), bizonyos autoimmun kondíciók, 3 vagy annál több vényköteles gyógyszer szedése, K2 antagonista vérhigító szedése, epilepszia, rosszindulatú daganat folyamatban lévő kezelése, cukorbetegség, 18 éves kor alatti személy

Edzéstervek

80/20 NUTRITION
EDZÉSTERV

Edzésterv 9.900 Ft

Mit tartalmaz az edzésterv:

Az edzéstervek bármilyen, konditeremben végezhető (nem otthoni) edzéstervek.

Az edzésterv tartalmazza a választott program pontos napi gyakorlatait, szett és ismétlésszámait.

Az edzéstervek 10 oldalnyi tudásanyagot is tartalmaznak. Megtanulod a tested működését, megismered mi az a négy kulcsfaktor, ami a fejlődésedhez szükséges – legyen a célod akár fogyás, akár izomépítés. 

Megtanulod, mi a hipertrófia, mi az edzés intenzitása, melyek a legjobb edzésfelosztások és a mozgásminták szerinti legoptimálisabb gyakorlatok.

 Az edzéstervek a pontos napi feladatbontások, ismétlésszámok mellett azt is tartalmazzák, hogy hetente, két hetente hogyan tudod növelni a terhelést, milyen progressziókkal tudsz továbblépni, fejlődni.

Az edzésterv mellé kapsz 6 oktató videót, amelyek összesen 24 gyakorlatot mutatnak be. A feladatok pontos végrehajtásával és az esetleges hibalehetőségekkel.

80/20 NUTRITION
EDZÉSTERV

Milyen edzéstervek közül választhatsz

A vásárlás menete

  1. Válaszd ki a számodra megfelelő edzéstervet!

2. A fizetés után kapott emailben találod meg a 6 videó valamint az edzésterv és tudásanyag letöltési linkjeit. Ha nem kaptad meg az emailemet, kérlek, ellenőrizd az email fiókod spam mappájában is, és ha ott sincs, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.