Tanácsadás

80/20 NUTRITION
TANÁCSADÁS

Tanácsadás

Szeretnél egy sikeres énmárkát felépíteni? Szeretnél edzőként, tanácsadóként, tartalomgyártóként több vevőt szerezni?

Vedd fel velem a kapcsolatot, és megmutatom, megtanítom neked, hogy tudsz néhány hónap alatt több tízezres követői bázist építeni a közösségi médiában – ahogy én is csinálom!

Megtanítom, hogy építs brandet és hogy váltsd pénzre a like-okat: hogy legyen havi 4-500 ezres passzív jövedelmed edzőként, tanácsadóként – ahogy én is csinálom!

Elmélet, és gyakorlat: Hogy írj meg egy Insta posztot, hogy készíts el egy TikTok-videót úgy, hogy hirdetés nélkül is tömegeket érjen el? Ki a célcsoportod? Hogy szólítsd meg? Megtanítom, hogy használd a közösségi médiát sikeresen vevőszerzésre, értékesítésre – ahogy én is csinálom!

80/20 NUTRITION
TANÁCSADÁS

Jelentkezz!

  Előadás

  80/20 NUTRITION
  ELŐADÁS

  Előadás

  Szerveznél céged dolgozóinak egy előadást a fogyásról, egészséges életmódról? Ha előadásokat, egészségnapokat szervezel, válaszd partnernek a 80/20 Nutritiont!

  Szeretnéd, ha edzőid megtanulnák az étrendtervezés alapjait? Érdekel a 80/20 és a flexibilis táplálkozás rendszere? Kiscsoportos táplálkozási szemináriumokon is elmélyítheted a táplálkozással kapcsolatos ismereteid!

  Szeretnéd, ha valaki hitelesen, de közérthetően mesélne általános vagy középiskolás tanulóidnak a testmozgás és a helyes étkezés fontosságáról? Az egészséges életmódról soha nem lehet elég korán elkezdeni tanulni! Iskolai előadások megtartását is vállaljuk!

  80/20 NUTRITION
  ELŐADÁS

  Jelentkezz!